Moj Blog

Feb. 8, 2019

Glavni junaki:

Nathan: umetnik, vztrajen, odločen, nemiren

Evelyn: močna, prizadeta, žalostna,  vztrajna, odločna

Carter: zaščitniški, prijazen, šofer, dober, ljubeč

Derek: sumljiv

 

 

 

Povzetek:

Ne morem si je izbiti iz glave.

Trudil sem se jo pozabiti. Trudil sem se, da bi šel naprej. Toda, dlje kot sva narazen, bolj se zavedam, da ni nobene možnosti, da bi pozabil na Evelyn.

Kar sva si delila – strast, povezava – še vedno gori v moji duši in ni časa in razdalje, ki bi lahko to omilila. Želim si jo nazaj. Želim si jo ob sebi in vseeno mi je za vsa tveganja in posledice.

Našel jo bom in potrudil se bom, da ji pokažem, da je edino mesto na svetu, kjer mora biti  … in to je, ob meni.

 

 

 

 

Moje mnenje:

Nadaljevanje Nathanove in Evelynine zgodbe je tudi tako napet, kot je prvi. Še več skrivnosti, novih presenečenj – tako grenkih kot sladkih – in izzivov, ki jih morata premagati.

Evelyn je morala oditi. Morala je premisliti in se odločiti kaj želi v prihodnosti. Toda še vedno nima mira pred vsemi skrivnostmi in težavami. Najhujši boj pa bije v ljubezni.

Nathan je izgubljen brez Evelyn. Čeprav je vse kar je naredil, naredil v njeno dobro in, da bi jo zaščitil, pa je vsa resnica prišla na plan čisto narobe. In odšla je.

Toda to ne pomeni, da ne bo naredil vse za to, da jo dobi nazaj. Saj njega ni brez nje. Četudi se bo moral boriti znova za njeno naklonjenost, pozornost in ljubezen, se bo.

Borba ne bo enostavna, saj se pojavi skrivnostni Derek, ki želi vso Evelynino pozornost. Kaj hoče? Od kod je? Kakšni so njegovi nameni?

Nathan sluti, da nekaj ni v redu in boji se najhujšega. Ugotovi, da borba za ljubezen njegovega življenja ne bo najbolj lahka.

Zaključek Nathanove in Evelynine zgodbe je napet do konca. Seveda pa ni to konec celotne serije in veselim se nadaljevanj in spoznavanje ostalih junakov in njihovih zgodb.

 

ZGRABITE SVOJO:  Amazon

 

Mina

Feb. 7, 2019

Glavni junaki:

Nathan: prijazen, ljubeč, vztrajen, kavalir, ve kar si želi, umetnik, nesrečen

Evelyn: močna, vztrajna, nesrečna, odločna, prijazna, dobra, se še išče, duhovita, sarkastična

Carter: zaščitniški, prijazen, šofer, dober, ljubeč

 

 

 

Povzetek:

Moč in bogastvo sta tisto, kar vodi mojo družino in zato, sem z njimi vedno imela napete odnose – še posebej s svojo sestro Hanno. Zgleda, da naju v življenju ne zanimajo iste stvari.

Dan, ko sem se vrnila domov, nisem pričakovala, da bo kaj drugače…toda motila sem se.

Moja družina razpada po vseh šivih. Zagon moje sestre visi na nitki in jaz sem obtičala v sredini. Zakaj? Ker me nevarno privlači moj svak.

Nathan je ljubeč, prijazen in popolnoma prepovedan. Toda ni važno, kako močno se trudim, kako krivo se počutim, se ne morem ustaviti in si ga ne želeti.

In, da stvari še poslabšamo, je Nathan človek, ki ve, kaj želi in jasno mi je pokazal, da kar si želi … sem jaz.

 

 

 

Moje mnenje:

Ta knjiga je bila moja prva od te pisateljice in po pravici povedano, da mi je tale serija zelo všeč. Ni samo romantika ampak tudi laži, prevare in komur ni všeč varanje, potem je bolje, da se knjigi izogne, saj vsebuje to tematiko.

Evie se po dolgem času vrne domov. Kaj pričakuje? Da bo enako ali še huje kot je odšla, ravno ne, čeprav ni niti malo presenečena, ko vidi, da se stvari niso spremenile. Mogoče je celo še huje.

Sestra je ni niti pozdravila ampak ji je samo povedala pravila, ki se jih mora držati. Edino oporo ima v svoji Nani, s katero ima posebno vez.

Toda vseeno je osamljena v veliki hiši, kjer je tako hladno in samotno. Potem je še tu Nathan, sestrin mož s katerim ima posebno prijateljsko vez. Pa je res samo to? Vsa ta leta sta si dopisovala in ena noč v kleti spremeni njuno usodo, njuni življenji.

Nathan trpi v svojem zakonu in Evie je edina, katera mu je všeč. Dopisovanje z njo ga je pomirjalo in lahko je malce odklopil. Ko se je vrnila se je vse spremenilo. Čustva, hrepenenje in spletke se začnejo zgrinjati nad njim.

Počasi na plan hodijo nove resnice, zarote, prevare in na koncu Evie več ne ve, komu zaupati, kdo vse jo je izdal in kdo vse jo še bo. Sprašuje se, če je vredno ostati, se boriti, čeprav sama.

Napeta zgodba polna spletk, zarot, prepovedane ljubezni in predvsem iskanja svoje resnice. Kdo? Kam? In zakaj?

Toda je resnico in samo sebe lahko najti v okolju katerem je? Ali je bolje vse pustiti in izginiti?

 

ZGRABITE SVOJO:  Amazon

 

 

Mina

 

Feb. 5, 2019

Glavni junaki:

Hope: vztrajna, močna, boječa, odločna, prijazna, sramežljiva, prizadeta, ranjena

Leo: neizprosen, odločen, vztrajen, prizadet, zaščitniški

Jackson: zabaven, smešen, prijazen, zaščitniški

 

 

 

Povzetek:

Laži. Izdaja. Dve strti srci. Eno na poti maščevanja. Drugo želi najti svojo pot.

HOPE

Priti ven živa.

To je bil moj edini cilj.

Uspela sem.

Toda to ne pomeni, da sem se pripravljena soočiti s svetom.

Do Lea….

Pokazal mi je, da upanje obstaja.

Spet lahko najdem srečo.

Ta poj obstaja.

LEO

Mislili so, da so me zlomili.

Vse kar so storili je, da so ustvarili pošast.

Pošast, ki ima sedaj vso moč.

Maščevanje je sladko, toda še boljše je, ko je pravično dobljeno.

Ko je vse narejeno in pripravljeno, bodo odgovarjali za to, kar so storili meni in Hope.

 

Lahko dve zlomljeni in uničeni srci najdeta zatočišče ena v drugi ali so nekatere rane preveč globoke, da bi se lahko zacelile?

 

 

 

Moje mnenje:

¨Kaj si želiš?˝

¨Da bi bila srečna.¨

Zelo težko mi je sestavit mnenje za tole knjigo, saj je vsekakor ena izmed zelo dobrih, kar sem jih letos prebrala.

Težko je opisat vso to agonijo, žalost, mučenje, neusmiljenost in vsekakor moč, v nekaj stavkih.

Hope in Leo … oba močna, s težko preteklostjo in s takšno borbo in voljo v sebi, da sta še meni vlila pogum, da bi se šla borit za to, kar si želim.

Hope je komaj zbežala. Daleč stran od vsega slabega, toda to še ne pomeni, da je varna. Pomeni samo, da se bo morala bolj boriti, bolj verjeti in dati od sebe več poguma, kot kdorkoli drug.

Preteklost je strašna, prihodnost neznana, toda to še ne pomeni, da je izgubila upanje.

Leo se bori za pravico. In ni mu mar, če si mora za to umazati roke s krvjo. Noče, da bi še kdo preživel to, kar je preživel on in potrudil se bo, da tako tudi bo. Ampak je pa ena oseba, katero želi najbolj mučiti in te ne najde. Toda ne bo obupal.

En pogled nanjo mu da občutek, da je nekaj na njej. Nekaj ga vleče, da ji pomaga. Toda, ali ravna prav? Ji bo resnično pomagal ali  jo bo pognal v beg?

Lahko reši svoje in njene demone in zmaga?

Lahko ti dve zlomljeni in poškodovani srci ljubita ali so rane prevelike da bi lahko začela znova?

Bo na koncu ves boj zanj zaman?

Čustveno potovanje dveh zlomljenih src, ki vas vsekakor ne bosta pustila brez potočenih solz.

¨Kjer ni vizije, tam je upanje.¨

 

 

ZGRABITE SVOJO:  Amazon

 

MINA

Nov. 18, 2018

Glavni junaki:

Harlow: vztrajna, borbena, prijazna, jezikava, odločna, zlomljena

Miles: vojak, trpi, bori se, delaven, močen

Winston: zaščitniški, prijazen

 

 

 

Povzetek:

Pravijo, da se vse zgodi z razlogom – da je vedno luč na koncu tunela. Dolgo časa sem mislila, da to ni res. Toliko let sem tavala v temi, da sploh nisem vedela, da bom kdaj našla pot ven. Toda ko sem jo, je prišla v najbolj nepričakovani obliki.

Miles Hollins je bil najboljši prijatelj mojega brata odkar pomnim. Med odraščanjem, se nisva kaj preveč marala. Bolje rečeno, nisva se prenesla. Toda po desetih leti se je marsikaj spremenilo.

Ni bil isti fant, ki se ga spominjam. Tudi jaz nisem enaka. Veliko se je zgodilo.

Jaz sem se odselila in poročila.

Miles se je pridružil vojski.

Domov sva se vrnila zlomljena vsak na svoj način.

Borila sem se, da bi našla svoj prostor v novem življenju. Miles se je boril preživeti vsak dan posebaj. Toda skupaj sva se počasi začela celiti. Utišala sem njegove demone in on mi je dal občutek pripadnosti. Za nekaj časa je bilo to dovolj.

Toda to je resnično življenje in v resničnem življenju nič ne ostane popolno za vedno. V resničnem življenju se vsaka zgodba ne konča s srečnim koncem. Včasih so brazgotine, ki jih nosimo, preveč globoke.

Obljubila sem mu, da se bom borila.

Obljubil mi je, da bom izgubila.

Dala bom vse kar je v moji moči, da mu dokažem nasprotno. Ker, zato ker najdeš edino stvar, brez katere ne moreš živeti, takrat resnično najdeš sebe.

 

 

 

Moje mnenje:

Ona je ločena. Skoraj.

On je vojak. Bil.

Vojska je za marsikaterega vojaka ali vojakinjo stresna. Še posebej, če vidijo ali se jim zgodijo grozne stvari. Miles je eden izmed teh, ki je doživel oboje. Izgubil prijatelje in naredil napako, katero obžaluje in ga sedaj, še po tolikih letih vedno spremljajo nočne more.

Harlow je trpela v zakonu ampak je še dolgo potem, ko ni bila srečna ostajala v njem. Zakaj? Niti sama ne ve, mogoče je le čakala na pravi trenutek. Na trenutek, da se nekaj zgodi. In potem se vrne domov.

Nobeden od njiju ni več enak. Vsak s svojimi težavami, preteklostjo in skrivnostmi. On je doma odprl tattoo salon in ona, no ona se še išče. Išče svoje mesto pod soncem, saj ji bivši ni dal dosti možnosti a odkrivanje same sebe.

Miles in Harlow se poznata že od mladostnih let, čeprav nista bila prijatelja, sta se družila zaradi njenega brata. In ko se po dolgih letih spet vidita se med njima nekaj premakne. Nobeden ne ve, kaj bi to bilo, toda vsekakor ju pelje na novo pot. Pot iskanja, kjer bosta našla sama sebe in kjer bosta odkrila drug drugega.

Knjiga je čustveno potovanje vojaka, ki se želi pobrati, toda ne ve kako. Nima nikogar, komur bi se zaupal, nekoga, ki bi samo sedel ob njem in nič rekel, pa bi se počutil kot da ga nekdo posluša. Vsekakor čustvena knjiga s pogumnima in borbenima junakoma, ki se borita zase in za boljše življenje, tudi ko mislita, da ni vredno in bi najraje obupala.

 

ZGRABI SVOJO:  Amazon

 

Mina

Nov. 14, 2018

Glavni junaki:

Stef: delovna, vztrajna, borka, prijazna

James: lažnivec, vztrajen

Jess: borka, prijazna

Pen: samozavestna, borka

Nat: skrivnostna, žalostna, vztrajna, borka

 

 

 

Povzetek:

Pravilo številka ena: ne spi s stranko…

Spremljevalka, bi naj bla moja kratkoročna služba, toliko, da lahko plačam račune. Ne bi smelo voditi, do strtega srca. Za Stefanie Wiley, ljubezen ni bila nikoli v planu – dokler ni spoznala Jamesa Moora.

Biti spremljevalka je bilo tabu, toda zaljubiti se v Jamesa je bilo vsesplošno škandalozno.

V njeno življenje je prišel kot tornado, za seboj pustil pot uničenja – pot, po kateri ne ve, če si bo lahko opomogla.

Druge priložnosti niso nekaj, v kar Stefanie verjame, toda ko so resnice razkrite in laži izpostavljene, se mora odločiti ali bo varovala svoje srce ali bo poizkusila srečo.

 

 

 

Moje mnenje:

Vsekakor mi je ta serija, pa čeprav je to komaj druga knjiga v njej všeč od prve strani v prvi knjigi, pa sedaj do zadnje v tej knjigi. Tako kot junakinja v prvem delu je tudi Stef tukaj borbena in vsekakor vztrajna ženska. Vsekakor m je ta knjiga držala na robu mojega sedeža in so bili trenutki ko sem mislila … oh, ne smem končati tega stavka.

Po slabem otroštvu se trudi, da bi imela boljšo prihodnost. Čeprav mora biti spremljevalka, da plača račune, pa to delo opravlja vestno in z dvignjeno glavo.  Postavila je svoje pravilo, ki se ga namerava držati. Toda, ko spozna Jamesa se to njeno pravilo razblini v prah.

Od takrat ko je James prvič videl Stef, bi vse naredil zanjo. Med njima je iskrica, ki se je ne da kar tako prezreti. Toda obdaja ga skrivnost za katero ne ve, kako jo bo Stef sprejela. Mu bo oprostila in bo ljubezen dovolj, da gresta naprej? Kaj pa, ko bo ona razkrila svojo bolečo skrivnost?

Vsekakor je to eno čustveno potovanje, ki je prepleteno tudi z nekoliko nasilja. Napeto potovanje v katerem sem uživala in se zelo veselim nadaljevanja in spoznavanja te vesele, delovne in zanimive druščine.

 

ZGRABITE SVOJO: Amazon

 

Mina