Nov. 14, 2018

KL HUMPHREYS - The Scandals of Life (The Working Girls #2)

Glavni junaki:

Stef: delovna, vztrajna, borka, prijazna

James: lažnivec, vztrajen

Jess: borka, prijazna

Pen: samozavestna, borka

Nat: skrivnostna, žalostna, vztrajna, borka

 

 

 

Povzetek:

Pravilo številka ena: ne spi s stranko…

Spremljevalka, bi naj bla moja kratkoročna služba, toliko, da lahko plačam račune. Ne bi smelo voditi, do strtega srca. Za Stefanie Wiley, ljubezen ni bila nikoli v planu – dokler ni spoznala Jamesa Moora.

Biti spremljevalka je bilo tabu, toda zaljubiti se v Jamesa je bilo vsesplošno škandalozno.

V njeno življenje je prišel kot tornado, za seboj pustil pot uničenja – pot, po kateri ne ve, če si bo lahko opomogla.

Druge priložnosti niso nekaj, v kar Stefanie verjame, toda ko so resnice razkrite in laži izpostavljene, se mora odločiti ali bo varovala svoje srce ali bo poizkusila srečo.

 

 

 

Moje mnenje:

Vsekakor mi je ta serija, pa čeprav je to komaj druga knjiga v njej všeč od prve strani v prvi knjigi, pa sedaj do zadnje v tej knjigi. Tako kot junakinja v prvem delu je tudi Stef tukaj borbena in vsekakor vztrajna ženska. Vsekakor m je ta knjiga držala na robu mojega sedeža in so bili trenutki ko sem mislila … oh, ne smem končati tega stavka.

Po slabem otroštvu se trudi, da bi imela boljšo prihodnost. Čeprav mora biti spremljevalka, da plača račune, pa to delo opravlja vestno in z dvignjeno glavo.  Postavila je svoje pravilo, ki se ga namerava držati. Toda, ko spozna Jamesa se to njeno pravilo razblini v prah.

Od takrat ko je James prvič videl Stef, bi vse naredil zanjo. Med njima je iskrica, ki se je ne da kar tako prezreti. Toda obdaja ga skrivnost za katero ne ve, kako jo bo Stef sprejela. Mu bo oprostila in bo ljubezen dovolj, da gresta naprej? Kaj pa, ko bo ona razkrila svojo bolečo skrivnost?

Vsekakor je to eno čustveno potovanje, ki je prepleteno tudi z nekoliko nasilja. Napeto potovanje v katerem sem uživala in se zelo veselim nadaljevanja in spoznavanja te vesele, delovne in zanimive druščine.

 

ZGRABITE SVOJO: Amazon

 

Mina