Feb. 7, 2019

L.B. REYES – The Right Kind of Wrong (The Right Kind of Wrong #1)

Glavni junaki:

Nathan: prijazen, ljubeč, vztrajen, kavalir, ve kar si želi, umetnik, nesrečen

Evelyn: močna, vztrajna, nesrečna, odločna, prijazna, dobra, se še išče, duhovita, sarkastična

Carter: zaščitniški, prijazen, šofer, dober, ljubeč

 

 

 

Povzetek:

Moč in bogastvo sta tisto, kar vodi mojo družino in zato, sem z njimi vedno imela napete odnose – še posebej s svojo sestro Hanno. Zgleda, da naju v življenju ne zanimajo iste stvari.

Dan, ko sem se vrnila domov, nisem pričakovala, da bo kaj drugače…toda motila sem se.

Moja družina razpada po vseh šivih. Zagon moje sestre visi na nitki in jaz sem obtičala v sredini. Zakaj? Ker me nevarno privlači moj svak.

Nathan je ljubeč, prijazen in popolnoma prepovedan. Toda ni važno, kako močno se trudim, kako krivo se počutim, se ne morem ustaviti in si ga ne želeti.

In, da stvari še poslabšamo, je Nathan človek, ki ve, kaj želi in jasno mi je pokazal, da kar si želi … sem jaz.

 

 

 

Moje mnenje:

Ta knjiga je bila moja prva od te pisateljice in po pravici povedano, da mi je tale serija zelo všeč. Ni samo romantika ampak tudi laži, prevare in komur ni všeč varanje, potem je bolje, da se knjigi izogne, saj vsebuje to tematiko.

Evie se po dolgem času vrne domov. Kaj pričakuje? Da bo enako ali še huje kot je odšla, ravno ne, čeprav ni niti malo presenečena, ko vidi, da se stvari niso spremenile. Mogoče je celo še huje.

Sestra je ni niti pozdravila ampak ji je samo povedala pravila, ki se jih mora držati. Edino oporo ima v svoji Nani, s katero ima posebno vez.

Toda vseeno je osamljena v veliki hiši, kjer je tako hladno in samotno. Potem je še tu Nathan, sestrin mož s katerim ima posebno prijateljsko vez. Pa je res samo to? Vsa ta leta sta si dopisovala in ena noč v kleti spremeni njuno usodo, njuni življenji.

Nathan trpi v svojem zakonu in Evie je edina, katera mu je všeč. Dopisovanje z njo ga je pomirjalo in lahko je malce odklopil. Ko se je vrnila se je vse spremenilo. Čustva, hrepenenje in spletke se začnejo zgrinjati nad njim.

Počasi na plan hodijo nove resnice, zarote, prevare in na koncu Evie več ne ve, komu zaupati, kdo vse jo je izdal in kdo vse jo še bo. Sprašuje se, če je vredno ostati, se boriti, čeprav sama.

Napeta zgodba polna spletk, zarot, prepovedane ljubezni in predvsem iskanja svoje resnice. Kdo? Kam? In zakaj?

Toda je resnico in samo sebe lahko najti v okolju katerem je? Ali je bolje vse pustiti in izginiti?

 

ZGRABITE SVOJO:  Amazon

 

 

Mina