Feb. 8, 2019

L.B. REYES - The Wrong Side Of Us (The Right Kind of Wrong #2)

Glavni junaki:

Nathan: umetnik, vztrajen, odločen, nemiren

Evelyn: močna, prizadeta, žalostna,  vztrajna, odločna

Carter: zaščitniški, prijazen, šofer, dober, ljubeč

Derek: sumljiv

 

 

 

Povzetek:

Ne morem si je izbiti iz glave.

Trudil sem se jo pozabiti. Trudil sem se, da bi šel naprej. Toda, dlje kot sva narazen, bolj se zavedam, da ni nobene možnosti, da bi pozabil na Evelyn.

Kar sva si delila – strast, povezava – še vedno gori v moji duši in ni časa in razdalje, ki bi lahko to omilila. Želim si jo nazaj. Želim si jo ob sebi in vseeno mi je za vsa tveganja in posledice.

Našel jo bom in potrudil se bom, da ji pokažem, da je edino mesto na svetu, kjer mora biti  … in to je, ob meni.

 

 

 

 

Moje mnenje:

Nadaljevanje Nathanove in Evelynine zgodbe je tudi tako napet, kot je prvi. Še več skrivnosti, novih presenečenj – tako grenkih kot sladkih – in izzivov, ki jih morata premagati.

Evelyn je morala oditi. Morala je premisliti in se odločiti kaj želi v prihodnosti. Toda še vedno nima mira pred vsemi skrivnostmi in težavami. Najhujši boj pa bije v ljubezni.

Nathan je izgubljen brez Evelyn. Čeprav je vse kar je naredil, naredil v njeno dobro in, da bi jo zaščitil, pa je vsa resnica prišla na plan čisto narobe. In odšla je.

Toda to ne pomeni, da ne bo naredil vse za to, da jo dobi nazaj. Saj njega ni brez nje. Četudi se bo moral boriti znova za njeno naklonjenost, pozornost in ljubezen, se bo.

Borba ne bo enostavna, saj se pojavi skrivnostni Derek, ki želi vso Evelynino pozornost. Kaj hoče? Od kod je? Kakšni so njegovi nameni?

Nathan sluti, da nekaj ni v redu in boji se najhujšega. Ugotovi, da borba za ljubezen njegovega življenja ne bo najbolj lahka.

Zaključek Nathanove in Evelynine zgodbe je napet do konca. Seveda pa ni to konec celotne serije in veselim se nadaljevanj in spoznavanje ostalih junakov in njihovih zgodb.

 

ZGRABITE SVOJO:  Amazon

 

Mina